Bila pri gospodu, si je zelo čas vzel, mi je kar nekaj zanimih stvari povedala, sem ga najprej klicala, je rekel kdaj želim priti, in tisti dan še naj pokličem pol ure prej in tako sva se dogovorila za včeraj in šla z mojim tja
Eto, kupila sem pa phal bellina, eto tukaj prilagam slike, malo slaba je kvaliteta, saj je slikano s mobitelom, ampak bistvo se vidi
Ja, sadike sem naročila oz. kupila na orhideja.com.
V malem loncu sta Bulbophyllum macranthum in Bulbophyllum patens.
V velikem loncu so pa Phalaenopsis amboinensis, Phalaenopsis hieroglyphica, Phalaenopsis bellina in Oncidium ornithorhynchum, ki sem ga dobila za povrh
Ja, zaščitene so pa res dobro...v škatli tam 1,2mx0,4m sta dve sadiki, zaviti v papir, zraven pa en kup tistih zrezanih papirnatih štrikov. Ko odpreš omot okrog rastline, je tam še več štrikov, ki so omotani čisto okrog listkov...se zelo potrudijo...za stranko žrtvujejo tudi cel kolut selotejpa...
Bila danes v Merkurju MB (tezno), pa imajo zelo slabo ponudbo, nekaj Phalov pa še ti so bele in vijolične barve, samo en je bil nekaj posebnega, sem bila zelo razočarana nad ponudbo, bom pa še na Ptuju šla pogledat
hja jst sm tut razočarana.bil pa je eden lep šekast vijolčn in sm ga uzela ko sm pa zdele dam pršla pa vidla da ma bolhe al neke čudne bez zajedalce, ki hitr laufajo.no hit sm ga nesla v drugo sobo zdej ga bom pa nazaj nesla.