Napisal/-a tamika » 02 feb 2009, 14:29
No, tudi jaz sem bila v Celju v kaliji. Ne sicer z namenom, da bi šla gledat razstavo ali dneve orhidej ampak nekaj drugega.
Na žalost se moram strinjati z vami. Ponudba je bila res slaba tako za mene, ki jih imam kar nekaj, kot tudi za druge. Enakih phalov je bilo menda ene 300, tri modre vande, odcvetele masdevallie, odcvetele vande po 33 € ... obup.
Približno 3 leta nazaj je bila ponudba v Mariborski kaliji krasna. Veliko različnih vrst ... skratka zelo pestro.
Zdaj pa je vsako leto slabše. Ne glede na to, da imam možnost naročanja iz tujine (hvala bogu) bi raje kupila pri nas, če bi dejansko bilo kaj za kupit.
V naslednjem mesecu bodo (verjetno) spet razstave v baumaksih - vse lepo in prav. Ampak cene!!! Lani je bila katastrofa. Najbolj boleče pa je bilo dejstvo, da so odcvetele zmetali stran, nič znižanega. (govorim za mb)
Bilo je kar nekaj takšnih orhidej, ki bi jih z veseljem kupila, ampak ne! Raje v koš!
Kljub temu sem potem nekaj jih le dobila s pomočjo kolegice iz Lj. In to po 2 €!
Eh, upam, da se bo kaj izboljšalo!
Lp, T.