hvala vsem

Rastline s fascinantnimi cvetovi prihajajo k nam iz celega sveta.
Dendrobium, Cymbidium, Oncidium, Brassia, Cattleya, Pleione, Paphiopedilum, ...

Moderatorji: dusanh, frenky, Moderatorji

hvala vsem

OdgovorNapisal/-a kati » 22 jun 2007, 08:46

Končno dočakala! :D :D :D :D :D :D :D

Ne boste verjeli, moja orhideja bo preživela pokazala je prve znake življenja. Danes kot vsak drugi dan sem jo malce naškropila in opazila nov mali listek, za enkrat je še čisto mali ampak to je dober znak a ne? Ni prehitro začel rasti? Upam da se ne veselim prehitro. Sedaj ko je pognal listek a lahko kaj kmalu pričakujem tudi cvetno steblo??? :P
Prav tako se je odprl cvet moje nove orhideje, zelo je pisano zanimive barve, listni cvetki so mešani z vijolično in zeleno barvo z vijolično rumenozelenim mošničkom. :lol: :lol: :lol:
Danes je zelo dober dan, tako sem vesela da sem vam morala takoj sporočiti… :D :D :D

Hvala vsem ki ste mi pomagali rešiti moj phal, sedaj bom še naprej upoštevala vaše napotke, ker zelo pomaga. Tako sem sedaj vesela :D :D da sem naletela na to stran, kajti brez vseh vas bi bila izgubljena in bi verjetno phal propadel. :(

Hvala vam
:lol:
kati
Uporabnik
Uporabnik

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a Bela01 » 23 jun 2007, 16:11

Hihi, lepo da ti je uspelo. Sedaj pa kar lepo naj poganja liste. Phal naj ima vsaj 3-4 lepe zdrave liste za cvetenje.

En moj phal trmasto vztraja pri cvetenju, rasti pa noče. Pognal je en mali listek, potem pa spet cvetno steblo, ki pa sem ga odrezala, ker ga želim obdržat pri življenju.

Imej phal na toplem brez naglih temp. sprememb (s tem ga vzpodbujaš k cvetenju).
Rada imam rože in živali...
Bela01
Expert
Expert

Vrni se na Orhideje

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov