Moderatorji: dusanh, frenky, Moderatorji
ignac je napisal/-a:Samo kratko sporočilo vsem, ki imate radi orhideje: v Bauhausu pripravljajo tematske dneve orhidej in sicer ta petek in soboto. Izbira bo pestra !
Bauhaus je napisal/-a:Najprej se vam moram iskreno zahvaliti za vse kritike, ki sem jih imel priliko prebrati na vašem forumu saj so pripomogle k hitrejši odločitvi, da uvedemo določene novosti v našo ponudbo
Bauhaus je napisal/-a:Cambria toef Wild Cat, Cambria Painters Spots,
potrebujemo prozorne lončke za orhideje!! Navadne in malo večje. Meni fali bežijo iz lončkov in potrebujejo večje, posod pa nikjer ne najdem.
Zelo me veseli, da marketingarji tudi na tak način "izvohate", kaj si uporabniki želimo. Eno majceno sporočilo - potrebujemo prozorne lončke za orhideje!! icon_smile.gif Navadne in malo večje. Meni fali bežijo iz lončkov in potrebujejo večje, posod pa nikjer ne najdem.
No in tu je že druga pripombica - bolj bi moralo biti označeno na rastlinah, katere so. Velja tudi za druge rastline.
No in tu je že druga pripombica - bolj bi moralo biti označeno na rastlinah, katere so. Velja tudi za druge rastline.
ja, tudi kakšne boljše pršilke, pa različne plastične in okrasne viseče lončke, ki jih nikjer ne najdeš bi si bilo vredno narediti zalogo
Mena pa zanima, kdaj se bo v praksi pričelo označevati izvor rastlin (predvsem način proizvodnje) so rastline »siljene« in namenjene samo za cvetenje in nato v kanto ali tudi za nadaljnjo vzgojo?
prav tako zoprno je bilo, da so orhideje s svojimi listi gledale čez police in tako s(m)o imeli kupci priložnost, da poškodujemo tudi cvetove med premikanjem po prostoru.
prav tako nadležno je bilo ŠLATANJE KUPCEV PO LISTIH, CVETOVIH, KORENINAH. vande so bile deležne lomljenja korenin ob uzklikih:"vau! glej too! HRSK ops; zlomila se je. bedna roža"
V trgovinah po Evropi imajo to lepo urejeno!!! (pa imajo tudi grosiste) dajte jih malo pocukati za rokav.
(nad temi podatki bo veliko ljubi presenečen)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 29 gostov