Bauhaus

Rastline s fascinantnimi cvetovi prihajajo k nam iz celega sveta.
Dendrobium, Cymbidium, Oncidium, Brassia, Cattleya, Pleione, Paphiopedilum, ...

Moderatorji: dusanh, frenky, Moderatorji

Bauhaus

OdgovorNapisal/-a barbara bobek » 08 dec 2004, 07:47

Včeraj sem bila tam in dobili so novo ogromno pošiljko orhidej. Hodim okrog polic in sokirana vidim v nakupovalnem vozičku eno vrh druge nametane orhideje, katere po mojem mnenju naj ne bi bile več v prodaji. Prijazno stopim do prodajalke ( že vizualno groza od ženske ), katera je ravno sortirala neke rože in vprašam, če so tiste orhideje v vozičku za likvidacijo? Odrezavo mi odvrne ... "to pa ni vaš problem za kam so!!!" Šokirana nadaljujem, da bi jih plačala po polovični ceni če je možno, pa prav nejevolno odgovori.... :Cena je na lončku in po tej jih lahko kupite!" Šokirano jo pogledam in odvrnem: Ne hvala lepa! Kar obdržite jih!"
barbara bobek
Guru
Guru

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Nemesis » 08 dec 2004, 08:28

Uff, tole je bilo pa nesramno! Zgleda, da gospa že en mesec ni dobila, pa je malo tečna ali pa ji je mladoletna hčerka zanosila in je nataknjena. Kar pa se orhidej tiče, so pa itak obsojene na propad v takih velecentrih. saj jih še zalivajo ne! Najbolj mi grejo pa na živce razne high society gospe... pardon "gospodične" v krznenem plašču in z lisico okoli vratu, ki pokupijo vse, kar se jim zdi lepo, vržejo v avto (sredi zime) braz da jih zaščitijo, ali pa se grejo še malo sprehajat. in jasno, čez en dan se rastlina usuje, pol pa VUŠ v smeti in v štacuno po novo... Denar je sveta vladar.
LP, N
Nemesis
Guru
Guru

Kraj: Lj.

OdgovorNapisal/-a tinki » 08 dec 2004, 23:06

zadnič sm tud jz obiskala bauhaus, ker je zelo blizu mene in moj ati tam pogosto kupuje orodja. na oddelku z rastlinami pa se mi je pripetiu podoben dogodek, namreč prodajalko prijazno vprašam, če so orhideje, nametane ena vrh druge s polomljenimi cvetovi, brez zemlje, skratka crkovine od orhidej, ki bi jih, po pravici povedano lahko prodajal za 10 sit, ane, torej, če so slučajno tudi te po 550 sit, saj so ponavadi znižane na 550. in ona, kot že prej omenjen, strašiulo od ženske(če je sploh ženska, najbrž kkšn zombi, k sovraž rastline)skratka, reče, da so po 2.90 in da sploh, zakaj da jo motm pr delu(k da je kej delala kot to, da je nekej besno metala u vozičk) ,da je use napisan na lončku....mislm, obup....

zadnič pa sm naletela na eno zlo prijazno, ki je šla orhidejo, ki senm ji jo pokazala in rekla, da bi mogla bit znižana, šla znižat posebej zame.
mal so čudni teli velecentri...
tinka
tinki
Expert
Expert

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a Nemesis » 09 dec 2004, 08:09

Bom jo šu še jaz malo provucirat. Z mano pa bo šel tudi moj prijatelj, ki ima res oster jezik in ji bo hitro kaj nazaj rekel. Hehehe. Bomo vidl, kaj bo ta "ženska" potem rekla.
LP, N
Nemesis
Guru
Guru

Kraj: Lj.

OdgovorNapisal/-a barbara bobek » 09 dec 2004, 08:40

Le pejd ... poišči najgršo žensko po 40-tih, rjavo blond lase ima. :wink:
barbara bobek
Guru
Guru

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a ursa » 11 dec 2004, 17:53

ma sranje pa te velecentri :evil: ! obi, bauhaus, baumax ! :evil: use je isto!
ne znajo skrbet za orhideje, al jih preveč zalijejo al pa premal!
Ne splača se sploh kupovat tm!use je gnilo, plesniu, ušiv...sm z eno orhidejo prnesla toooook uši dam! orhideje pridejo iz krasnih rastlinjakov v totalno sranje in tut če jo kdo kupi se večina orhidej sploh ne upomore in prej al slej crknejo...bedno!(še posebej pa tiste k so po znižanih cenah)
je pa res da se učasih dobi zelo fajn...sam zelooo malokrat skratka totalna žalost!!! orhideje so itak večinoma pri večini ljueh samo za en lep šopek in k odcvetijo, bum v smeti :cry:

ja no tko pač je... :roll:
aweawa
ursa
Poznavalec
Poznavalec

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a manca1 » 11 dec 2004, 18:16

Ojla!

V bauhausu je vedno treba prosit za poslovodjo, ki mu potem razložiš, da ti bi pa res imel polomljeno orhidejo, ampak ti prodajalka ne zna pomagat pa če se da kej znižat ceno, ker je pa le pokvarjeno blago (ki ga dajo oni itak v odpis in zmeljejo v posebnem mlinu za rože) ga ne boš plačeval po normalni ceni in potem ti ponavadi res napišejo nižjo ceno. S prodajalci/kami se ti ne splača ubadat, ker so vsi premalo plačani za preveč dela in so ponavadi sitni in zoprni pa nobene stvari si ne upajo naredit brez poslovodje.

Lp Manca
manca1
Guru
Guru

Kraj: Medvode

Vrni se na Orhideje

• Sorodne teme
    Odgovori
    Ogledi
    Zadnji prispevek

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov