Moderatorji: dusanh, Moderatorji
nasha je napisal/-a:Kajser, jaz bi pa tega črnega " jurčka" z druge slike na desni strani
muha je napisal/-a:Nasha, tisto ni jurček, je črna trobenta
nasha je napisal/-a:Hehe, tudi možno
Marna je napisal/-a:So črne trobente res zelo dobre za v juho - jaz sem jih danes nekaj nabrala, ampak v juhi pa jih nisem še nikoli kuhala...
A ste Kitajci?Ivčk je napisal/-a:Zelo dobre so,juhi dodajo veliko arome in barve.Meni osebno so ene boljših gob za juho...lahko jih pa mešaš tudi z drugimi gobami.
Kajser je napisal/-a:nasha je napisal/-a:Kajser, jaz bi pa tega črnega " jurčka" z druge slike na desni stranimuha je napisal/-a:Nasha, tisto ni jurček, je črna trobentanasha je napisal/-a:Hehe, tudi možnoMarna je napisal/-a:So črne trobente res zelo dobre za v juho - jaz sem jih danes nekaj nabrala, ampak v juhi pa jih nisem še nikoli kuhala...A ste Kitajci?Ivčk je napisal/-a:Zelo dobre so,juhi dodajo veliko arome in barve.Meni osebno so ene boljših gob za juho...lahko jih pa mešaš tudi z drugimi gobami.
Ivčk je napisal/-a:Kajser, zakaj smo pa mi kitajci???
muha je napisal/-a:Kajser, upam da nisi kaj zameril. Z nasho sva na tak način pohvalili tvojega (saj najbrž je tvoj) štirinožčka. Saj najbrž poznaš tisto slovensko frazo: je tak cukrček, da bi ga kar pojedu
Upam, da je komu vsaj malo popestrilo današnji temačen in pust dan.
Ivčk je napisal/-a:Kajser, zakaj smo pa mi kitajci???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov