mango

Sem spadajo vse rastline, ki rastejo v mediteranskem, subtropskem in tropskem podnebju. V našem podnebju jih moramo pozimi zaščititi pred mrazom (prestavimo jih v toplejši prostor).
kivi, citrusi, figovci, ...

Moderatorji: dusanh, Moderatorji

mango

OdgovorNapisal/-a adam » 23 sep 2007, 10:31

Ka jest lahk dam mango ko sem ga posadiu u sauno k jo mam doma(zaradi vlage ko jo nuca mango). Sej je glupo vprašanje sam morat bi šlo?? :? :D
adam
Ljubitelj
Ljubitelj

Kraj: Luče

OdgovorNapisal/-a HellHavoc » 23 sep 2007, 17:00

ok, zdej pa že pretiravaš s temi temami. mango gor mango dol, saj ni na tem svetu samo ta tvoj mango. oprosti, če sem proster, ampak lepo te prosim da ne odpiraš več novih tem, ampak uporabljaš eno samo, ker si prav nesramen s temi novimi temami. kot en navaden egoist. če ti nekdo ne odgovori v petih minutah to še ne pomeni, da ti nihče ne bo odgovoril. si morda pomislil da si kaj pozabil napisati? kakšna savna, kolikšna je temperatura ter kolikšno vlažnost imaš? prosim da od sedaj naprej uporabljaš eno od bolj obiskanih tem, ker bo morda nekoč nekdo spet iskal kaj o mangu in bo lahko našel vse odgovore na enem mestu. ti pa z novimi temami samo drobiš podatke.
[img]http://shrani.si/f/1w/F0/3icdVq3l/sig4.png[/img]
Uporabniški avatar
HellHavoc
Guru
Guru

Kraj: Izlake

OdgovorNapisal/-a adam » 24 sep 2007, 16:16

ok se opravičujem res :oops:
adam
Ljubitelj
Ljubitelj

Kraj: Luče

OdgovorNapisal/-a HellHavoc » 24 sep 2007, 17:14

ni panike. sej se morm tut jst mal opravičiti. mal prehudo sm odreagiru. glede savne. če je vlažnost v njej dovolj visoka in temperau ni previsoka bi šlo. ampak računaj še, da potrebuje dovolj svetlobe. osebno ti priporočam da si omisliš en lonček ali korito, okoli njega naviješ kablski grelnik (tak, ki se uporablja za terarije in čez povezneš polivinilasto vrečko. vlaga in temperatura se bosta odlično zadrževali, saj boš tako ustvaril mikroklimo znotraj vrečke. bom kasneje poslikal in objavil slike, kako sem to storil jaz.
[img]http://shrani.si/f/1w/F0/3icdVq3l/sig4.png[/img]
Uporabniški avatar
HellHavoc
Guru
Guru

Kraj: Izlake

OdgovorNapisal/-a adam » 24 sep 2007, 21:06

no hvala za nasvet pa prosim za slikce :D

lp, adam
adam
Ljubitelj
Ljubitelj