Ja, kot sem prej rekel, se mi zdi, da forum ni dobra rešitev. Ne vem, kako je z drugimi, ampak jaz imam telefonsko povezavo in ne bi ravno rad klikal na vsak post z naslovom "Kaj je to za kaktusa", da bi videl, če je že moj kaktus uvrščen.
Katalog na Hrovatin.com je res zakon, vendar pa vseeno še vedno imam nekaj kaktusov, ki jih tam nisem našel. Po drugih straneh pa nisem gledal toliko, da bi videl kako rešitev. Tule je moj predlog:
Naredi se stran, v ozadju katere bo baza. Kaktus bo opisan z določenimi lastnostmi (npr. barva cveta: ne vem, rdeča, rumena,...; oblika: nizka okrogla, pokončna,...; rebrast: da, ne,...). Enake kriterije bi uporabili, ko bi uporabnik vnašal novo rastlino za identificiranje. Kar bi pa bilo takoj vidno na prvi strani, pa je ime rastline in slika.
Žal nisem tak strokovnjak v spletnem oblikovanju, da bi vedel kako se to izvede, vem pa dovolj, da je to izvedljivo! Za detajle o funkcionalnostih tega foruma (npr. okvirna postavitev strani, funkcije ipd.) bi se raje zmenila preko elektronske pošte, če si zainteresiran. Moj mail je
kitaraman@hotmail.com