Pomladno skupno srečanje

Diskusija o kaktusih in sukulentah (sočnicah). Kako kaktuse in sukulente vzgajamo, presajamo, gnojimo, ...

Moderatorji: dusanh, izi, Moderatorji

Pomladno skupno srečanje

OdgovorNapisal/-a Klavdija » 27 okt 2003, 22:56

Ojla,

ideja, ki se nama je porajala (Manci in meni ), za pomladni čas!
Lahko bi se vsi Kaktusarji dogovorili za eno srečanje, na katerega bi vsak prinesel rastline, ki bi jih rad zamenjal. Predlogi za lokacijo, čas (enkrat spomladi) pa še kaj, so dobrodošli.
Ko bi vse določili, bi pa BoGotovo idejo o zaznamku na koledar porabili.
Skratka....čim več nas bo, več novih rastlin bom imela (he, he, he...), sej se hecam.
Resno pa mislim, da bi se znal imet fino!
LP Klavdija
Klavdija
Guru
Guru

Kraj: Ljubljana

Srečanje

OdgovorNapisal/-a izi » 28 okt 2003, 00:47

Kaktusarji se že zdaj srečujemo enkrat mesečno. Zakaj ne bi izkoristile tega. Klavdija, ti si tako iz Ljubljane, Manca iz Medvod, Poldi iz Ljubljane, samo Bogo je malo bolj daleč, Miša je ves čas v Kranju in ima blizu do ljubljane.
Naslednje srečanje bo 14.11. Bom še obveščal. Od te skupine se samo še Klavdija ni odločila za članstvo v društvu. Kaj misliš Klavdija.

LPI
Uporabniški avatar
izi
Moderator
Moderator

Kraj: Lesce

OdgovorNapisal/-a Klavdija » 28 okt 2003, 00:52

Ojla Izi,

če pa samo še jaz manjkam pol se pa takrat dobimo vsi ne! To, da so srečanja vsak mesec pa nisem vedela, kako je pa z članarino, se pobirajo prispevki za vsako srečanje...A si o tem že kje pisal, pa sem spregledala?
LP Klavdija
Klavdija
Guru
Guru

Članstvo

OdgovorNapisal/-a izi » 28 okt 2003, 00:54

Članarina je 3000 SIT za dijake in študente 1500 SIT letno. Če se boš odločila mi pošlji privatni mejl s tvojim naslovom. O vsem te bom obveščal preko e-maila.

LPI
Uporabniški avatar
izi
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a Klavdija » 28 okt 2003, 01:18

Ojla,

opravljeno!
LP Klavdija
Klavdija
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a BoGo » 29 okt 2003, 00:52

Ja, malo je oddaljenost problem. Sicer pa kot je Izi povedal, samo še trojane preluknjajo, pa bo še malo bližje. Še bližje bi bilo, če bi tudi do našega konca potegnili avtocesto. Saj je bila v začetnem načrtu, zdaj pa je v načrtu, vendar pa več ni časovno definirana (občutek imam, da v slogu: "Enkrat bo, ne sitnarite no...")

Drugače pa sem govoril z Matejem (mislim da ima vzdevek Jema na forumu) iz Maribora. Če se najdemo npr. štirje iz SV konca, ki bi imeli čas in voljo, pa bi se že malo bolj splačalo pripeljati na kako srečanje.
Ste že prebrali namig dneva za danes?
http://users.volja.net/kitaraman
BoGo
Guru
Guru

Kraj: Murska Sobota

OdgovorNapisal/-a JEMA » 29 okt 2003, 11:04

BoGo,

štirih skupaj zbobnat ni noben problem - s tolikimi imam že sam stike. Dobro bi bilo, če bi med temi bil vsaj en res stručko (ala Izi), od katerega bi se lahko učili, ki bi imel predavanja o tem in onem,...

Matej
JEMA
Poznavalec
Poznavalec

Kraj: Lenart

OdgovorNapisal/-a Jure » 29 okt 2003, 12:11

Dajte vi Štajerci zrihtat en dober prostor, pa prideva midva z Izijem (pa še kdo) enih petkrat predavat za začetek.
Vas je sigurno precej, pa zaradi oddaljenosti ne morete kar tako na predavanje v Ljubljano.

Najboljša je šola, ker imajo običajno popoldan prosto kakšno učilnico, imajo platno, elektriko, stole, pa še zahtevni niso za najemnino. Običajno jim odstopimo kaj rastlin, pa še kakšno za snažilke, ker morajo za nami zaklepati.
Predavanja trajajo kakšno uro do uro in pol, več publika tako ne zdrži, potem se pa gre na kakšno pijačo.

Lp Jure (podpredsednik DPKS)
http://www2.arnes.si/~sopjslat/
Jure
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a BoGo » 29 okt 2003, 23:19

To niti ni tako slaba ideja. Skoraj potem ni potrebna posebej sekcija, saj je verjetno potrebno dosti več organizacije okoli tega. Če pa bi bila včasih predavanja tudi v MB, potem pa bi ta varianta bila zelo zanimiva.
BoGo
Guru
Guru

Štajerska

OdgovorNapisal/-a izi » 29 okt 2003, 23:24

Ali pa v Celju, ki je nasredi med LJ in MB oz Gorenjsko in Prekmurjem.
Uporabniški avatar
izi
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a Klavdija » 29 okt 2003, 23:28

Ojla,

pa bi bilo res skor boljš v Celju (sory BoGo), če že ne bodo predavanja vedno v Ljubljani.
LP Klavdija
Klavdija
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a BoGo » 29 okt 2003, 23:46

Je tudi res. Je pa še eno dejstvo. Po avtocesti se pripelješ iz LJ v uri in 15 minut do MB. Iz MS do MB pa traja pot nekako enako dolgo (zaradi tovornjakov in vasi)

Sicer pa lahko tudi v celju. Samo je po mojem primerno zbirat prijave za ta predavanja, da se potem ne bi izi in ostali vozili zaman, da bi predavali samo dvema ali trem.
BoGo
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a Klavdija » 30 okt 2003, 00:37

Ojla,

sem te že v MB preselila, sem čist pozabla!
LP Klavdija
Klavdija
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a BoGo » 30 okt 2003, 00:54

Je pa res, da kolikor vem, sva samo dva člana DPKS iz Murske Sobote. Ne vem, če jih je kaj več iz prekmurja? Treba je preveriti na strani.
BoGo
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a Leopold Scheicher » 30 okt 2003, 09:38

Čeprav sem iz Ljubljane, se res nisem udeležil nobenega srečanja. :oops: Ker to ni lepo obljubim, da bom 14. 11. le prišel. Sicer pa podpiram spomladansko srečanje vseh kaktusarjev, kot prelagata Manca in Klavdija, samo ne spet v kaki učilnici.
Poldi
Leopold Scheicher
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a JEMA » 30 okt 2003, 10:47

Predlagam, da napišemo, od kod prihajamo tisti iz SV dela Slovenije in se temu primerno potem tudi odločimo, kje bi lahko bil kraj srečanja ter nato domačina tudi zadolžimo, da zadevo prostorsko organizira. Pa če kdo koga pozna, ki bi prišel in ni na tem forumu, naj ga kar povabi. Več nas bo, lepše bo :D

Iz MB poznam vsaj 5 ljudi, ki bi jih takšno srečanje zanimalo. Torej:

Maribor: 5

Če je še kdo na forumu iz MB, naj popravi število 5, tisti iz drugih krajev pa napišite, od kod ste in dodajte potencialno število udeležencev srečanja. Zgodovina mest in udeležencev naj se ohranja, da ne bomo rabili štet posebej po sporočilih.

LP, M
JEMA
Poznavalec
Poznavalec

Kraj: Lenart

OdgovorNapisal/-a BoGo » 30 okt 2003, 10:49

ja, tudi mene zelo zanima predavanje 14. Če bo le možno bom prišibal. Ja, za pomladansko srečanje je že dovolj toplo, da se lahko ima na prostem.
BoGo
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a BoGo » 30 okt 2003, 11:14

Kolikor vem, sva v MS dva. S ta drugim še nisem stopil v kontakt :oops: . Torej skupaj za zdaj iz SV Slovenije 7. Če želite, pa lahko pridete vsi v MS, pa gremo na naš vikend ;) Roštilj zagarantiran.
BoGo
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a Klavdija » 30 okt 2003, 18:46

Ojla,

saj midve sva- vsaj jaz sem imela v mislih bolj neformalno srečanje, bolj v naravi, pri komu na vrtu ali pa piknik varjanta, da vsak nekaj prinese (ne da bi se peklo), da se malo pozabavamo, počvekamo, predvsem pa izmenjamo izkušnje in podtaknjence!
LP Klavdija
Klavdija
Guru
Guru

srecanje

OdgovorNapisal/-a borutcerkvenic » 30 okt 2003, 18:54

LP Vsem!
Ali se lahko srečanja udeležim tudi jaz, pa čeprav ne zbiram kaktusov. Jih pa nekaj poznam. Morda me boste še navdušili.
Borut
CRGA
borutcerkvenic
Moderator
Moderator

Kraj: Maribor

Naslednja

Vrni se na Kaktusi in sukulente

• Sorodne teme
    Odgovori
    Ogledi
    Zadnji prispevek