Napisal/-a Simona K. » 22 jun 2007, 07:39
Čao,
naj najprej pohvalim vse tele čudovite kaktuse! Ma tko so lepi, da sem kr cepetala zraven, ko sem jih gledala. Res, prav neverjetno. Kaj bi dala, da bi imela še jaz kaj takšnega.
No, se pa moram pohvalit, letos sem celo doma naprosila, da so mi "odmerili" en kos ene škarpe in sem prejšnji teden kaktuse prestavila na sonce, na prosto. Ne morem verjet, kakšna sprememba v dobrem tednu. Kar napeli so se, bodice so vidno bolj čvrste, nasploh so veliko lepši in zdravi že na pogled. In glej ga zlomka, pri dveh se vidijo tudi že popki. Juhuhu, kako sem vesela. Upam samo, da mi jih ne potolče kakšna toča. Ker žal me večino dneva ni doma in ravno takrat se rado kaj usuje. Pred mački se mi pa zdi, da sem jih uspela zaščititi, ker lani sem dobila skor živčni zlom, ker so bli kar naprej na polici med tegelci, v korito z mladički natreskov so si pa wc nardil in lahko si mislite, da od 40 natreskov, ki mi jih je zelo prijazno poslala renee, ni ostalo kaj veliko.
V glavnem, pošljem kake slikice, ko/če bo kaj cvetelo.
p.s. tudi jaz se priporočam za kakega mladička, če ima kdo kakšnega viška. za menjat nimam kaj prida, zbirka je še majhna, potomcev ni skoraj nič, edino kako drugo zelenje in cvetenje bi se pa našlo okrog hiše. tudi kupim jih. letos sem namreč na novo kupila samo tri, ker me je izučilo, da cenejših variant v raznih maxih ipd ne kupujem več, ker mi jih itak pol preč pride, druga polovica je pa vsa ušiva in še na druge se mi prenaša.
Bodeč pozdravček, Simona!