Moj novi hobi

Diskusija o kaktusih in sukulentah (sočnicah). Kako kaktuse in sukulente vzgajamo, presajamo, gnojimo, ...

Moderatorji: dusanh, izi, Moderatorji

Obala

OdgovorNapisal/-a izi » 23 nov 2005, 09:38

Živjo,
obala je zelo slabo zastopana na srečanjih. Skoraj nikoli ni nobenega. Zdaj, ko imate vsi avtocesto, se lahko to popravi. Nekaj članov je z obale, pa je treba malo skupaj stopit.
Gorenjci si skupaj vozimo od 2-5 na avto, šparanje, saj veste.

LPI
Uporabniški avatar
izi
Moderator
Moderator

Kraj: Lesce

Re: Druženja

OdgovorNapisal/-a tinko » 23 nov 2005, 10:12

sicer pa imate Štajerci zdaj avtocesto .... Zdaj. ko imate vsi avtocesto.... Ja, IZI, če bi nam jo dali, da bi lahko tržili, tako pa je ena vožnja do Ljubjane in nazaj skoraj toliko kot je cestnina v Švici za celo leto, če malo pretiravam. Pa prištej še gorivo in za ta denar že dobiš 10 manjših primerkov kaktusov ali solidno literaturo. Pozabljamo, da so ljubitelji iz vseh slojev ljudi. Takim, ki morajo vsak tolar dvakrat obrniti, tudi najrajši pomagam. Do sedaj še poštnine nisem zaračunal. Pa sem globoko pod slovenskim povprečjem, kar se prihodkov tiče. Alojz
tinko
Guru
Guru

Kraj: koper

OdgovorNapisal/-a JEMA » 23 nov 2005, 10:33

Alojzovo izjavo lahko potrdim. Še več - ko sem mu poslal ZS, da naj mi pošlje številko njegovega TRR, da mu lahko nakažem vsaj za poštnino, ki ni bila majhna, sploh ni odgovoril. Še vedno čakam, upam, da si bo premislil.

Pa hvala še enkrat za pošiljko.

M
JEMA
Poznavalec
Poznavalec

Kraj: Lenart

Srečanja

OdgovorNapisal/-a izi » 23 nov 2005, 10:37

Dragi Alojz,
Petrček je tudi iz obale, pa še kakšen se najde, pa ste kmalu štirje, potem pa so stroški tudi 4x manjši.
Stvar organizacije.

LPI
Uporabniški avatar
izi
Moderator
Moderator

Kraj: Lesce

Srečanja

OdgovorNapisal/-a tinko » 23 nov 2005, 12:04

IZI, JEMA! Malo me je položila viroza, pa imam več časa za pogovor. Moj problem je, da me zanimajo vsa področja botanike in živalstva. Orhidejam, kaktusom, gobam, zunanjim vrtovom, vodnim vrtovom, skaljnjakom dajem prednost. Ko vidim nekaj eksotičnega se ne morem upreti in kupim. Ko zmanjka prostora, nekaj razdam, potaknjence obdržim. Tako nimam nikoli velike zbirke. "Svoje" primerke občudujem pri znancih. JEMA! Ni problema za nekaj stotakov. Kaj veš, kdaj mi boš lahko pomagal na kak drug način. Problem je tale ZAJKLJA, ki je odprla to rubriko; že dvakrat sem jo izzval, da bi ji kaj poslal kot začetnici, pa se ne oglasi niti na moj telefon. IZI, pridemo, obljubim, se mi bo PETRČEK kaj javil. Pozdrav. Alojz
tinko
Guru
Guru

Kraj: koper

OdgovorNapisal/-a 5erček » 25 nov 2005, 12:02

Pozdravljeni!!!:)

Zelo me zanimajo ta vaša druženja, na katero bi tudi jaz prišel.(mogoče tudi lepša polovica, če dobimo varstvo)
Vzet še koga v avto za si delit stroške ni noben problem, imam pa par vprašanj:
:?: -Kako poteka srečanje???
:?: -Je potrebno biti član in, če se lahko učlanimo na srečanju?
:?: -Koliko vas je ,ki se redno udeležujete teh srečanj?
:?: -Koliko redno se je treba udeleževati srečanj? (problem je moja služba, ki mi
onemogoča dodatne aktivnosti spomladi in poleti)
:?: -Na srečanja nosite podtaknjence in semena. Kaj podtaknjenci so že v
lončkih z zemljo??? Ker nimam nič še pripravljeno in zdej je malo pozno.

Hvala za odgovore!!!
5erček
Ljubitelj
Ljubitelj

Kraj: Lucija

Prejšnja

Vrni se na Kaktusi in sukulente

• Sorodne teme
    Odgovori
    Ogledi
    Zadnji prispevek

Kdo je prisoten