Napisal/-a Žiga.S » 26 dec 2004, 13:58
Srečkovič ! Ti si šel po cesti z avto. Jaz pa sem šel po tistem hribu navzdol, ki je poln prepadov. Pa še noge so me bolele. Tam v vrtu sem se pa na en kaktus skoraj usedel. Še sreča, da se nisem, ker sem imel seboj samo 100 SIT pa še to sem porabil za vstopnino, kajti bi ta kaktus, ki bi ga uničil moral seveda plačati. Ampak to ni bilo še nič. Ko sem šel pa nazaj sem moral iti pa po tistem hribu nazaj... Ko smo pa prišli sem se pa že ulegel, da bi malo odpočil, smo morali pa iti že takoj v bazen plavati. Po eni strani mi je ta dan bil všeč (to zato, ker smo odšli gledati kaktuse) po drugi strani mi pa ni bil všeč, ker sem bil tako zmatran. Zvečer sem se pa res lahko odpočil. No ne ravno odpočil, kajti celo noč nisem mogel spati. Ko smo pa odšli nazaj v Zagorje sem bil pa tako vesel. Da vidim spet moj kaktus in mojo plezalko pa seveda tudi starše. Pa še nekaj je bilo tudi zanimivega tam dol v sečovljah. Delali smo poskuse z listami več dreves in grmovnic. Na liste smo škropili z sprejom za lase (fructis). Imelo je zelo dišeč duh. Ti bom poslal kakšno sliko, ko smo bili dol. Sem kupil cel CD s slikami in na eni iz med njih sem tudi jaz pri poskusih. No na večih sem jaz ampak samo ena je zanimiva. Se vidiva. Lep pozdrav iz Zagorja ob Savi.
Zadnjič spremenil
Žiga.S, dne 02 jan 2005, 17:07, skupaj popravljeno 1 krat.
...