Društvo prijateljev kaktusov Slovenije

Diskusija o kaktusih in sukulentah (sočnicah). Kako kaktuse in sukulente vzgajamo, presajamo, gnojimo, ...

Moderatorji: dusanh, izi, Moderatorji

OdgovorNapisal/-a sandi » 14 maj 2005, 13:08

Ojla,

Izi, a je še kaj prostora za izlet v Italijo?

Sandi
Naj cvetijo Kaktusi!
sandi
Guru
Guru

Kraj: Ruše

Prijave

OdgovorNapisal/-a izi » 14 maj 2005, 19:00

Trenutno je nekaj čez 30 prijav.

LPI
Uporabniški avatar
izi
Moderator
Moderator

Kraj: Lesce

Zadnje srečanje

OdgovorNapisal/-a izi » 09 jun 2005, 07:23

V petek, 10.6.2005 bo zadnje srečanje v tem šolskem letu. Naslednje srečanje bo šele septembra.
Predavala bosta Jure Slatner in Peter Jerin. Predavanje nosi naslov Nostalgija.

V soboto 11.6.2005 bo borza kaktusov v Celovcu. Informacije dobite na mojem naslovu.

V soboto 18.6.2005 bo tradicionalni društveni piknik v Krpinu v Begunjah. Kot običajno zbor pri meni od 11 h naprej, možen ogled zbirke. Piknik se prične ob 12h. Prostor je pokrit, zato bo piknik v vsakem vremenu.

S piknikom se tudi zaključi uradno društveno dogajanje za to šolsko leto.

LPI
Uporabniški avatar
izi
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a Klavdija » 09 jun 2005, 15:33

Ojla,

a o izletu pa ne bo nihce nic napisal :cry:
Sej vem, da bi bila na tekocem ce bi sla zdraven..samo :roll: Pa kaka slkca, tud nebi bila odvec :wink: .
LP Klavdija
Klavdija
Guru
Guru

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a melo » 10 jun 2005, 07:30

Ojla! Izi jaz sigurno pridem na piknik, če ne drugega samo da vidim tvoje sočnice!!! :lol:
A se bo slučajno dalo prosit za kakšen podtaknjenec?
:?
LP MELO
melo
Uporabnik
Uporabnik

Kraj: Vipava

OdgovorNapisal/-a renee » 10 jun 2005, 13:05

:wink:
Zadnjič spremenil renee, dne 03 dec 2007, 10:27, skupaj popravljeno 1 krat.
renee
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a sandi » 10 jun 2005, 15:34

Oj Klavdija,

Jaz bi že dal kakšno sliko gor, samo se bojim, da me bo kdo od tistih, ki so bili na izletu tožil, ker sem njegovo sliko dal na net. Tako da bom za začetek dal samo eno splošno. Bilo je lepo, mi mladi zbiratelji (beri: začetniki smo si nabavili nekaj "solate") stari mački pa so bolj "kaktuse" kupovali.

Sandi
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Naj cvetijo Kaktusi!
sandi
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a cyberman » 10 jun 2005, 15:38

ojla,

brez skrbi. jaz te ne bom tožil :). Daj kako gor da se bo videlo kako smo švicali pod onim "steklenim šotorom" :)
Aleš
cyberman
Guru
Guru

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a Klavdija » 11 jun 2005, 13:08

Ojla,

ja dej no :roll: zdej me je pa potrpezljivost ze minila :evil: a bo se kaka slikca no :roll:
LP Klavdija
Klavdija
Guru
Guru

Izlet

OdgovorNapisal/-a izi » 11 jun 2005, 22:21

Kaj sitnariš Klavdija. Drugič pojd zraven, pa bo. Danes smo zapravili spet kakšnih 100€ v Avstriji.

lpi
Uporabniški avatar
izi
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a pinkpanter » 13 jun 2005, 07:50

Helo!

A je kje objavljen kakšen načrt oz. zemljevid kako pridem do piknika (do Izi-ja)?
pinkpanter
Guru
Guru

Kje sem

OdgovorNapisal/-a izi » 13 jun 2005, 08:54

Uporabniški avatar
izi
Moderator
Moderator

Piknik in borza

OdgovorNapisal/-a izi » 13 jun 2005, 11:32

Ker je zmanjkalo sobot, deloma zaradi društvenih dejavnost, deloma zaradi bolezni, združujemo piknik in borzo. Vse skupaj bo to soboto s pričetkom ob cca 12. uti (beri 13.00, ker se odhod vedno zavleče) v Krpinu v Begunjah na Gorenjskem. Pred piknikom je možen ogled moje zbirke.

Vsi ki se boste udeležili piknika se prijavite na moj mejl, številsko stanje rabim za nabavo materiala.

LPI
Uporabniški avatar
izi
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a sandi » 13 jun 2005, 14:39

Oj,

Klavdija oprosti, me ni bilo čez vikend doma. Sicer imam samo tri slike, tako da če še ima kdo drugi kaj naj da gor.

Pa ne me tožit.

Sandi
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Naj cvetijo Kaktusi!
sandi
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a Klavdija » 14 jun 2005, 17:28

Ojla,

Sandi HVALA!

PS: Izi ne nisem sitna :oops: ... ne pa nisem :?... mogoce cist mal :roll: ... ampak samo vcasih :wink:
LP Klavdija
Klavdija
Guru
Guru

Piknik in borza

OdgovorNapisal/-a izi » 14 jun 2005, 18:10

Oboje je pod vprašajem, ker je do zdaj samo 6 prijav. Časa za prijavo imate do četrtka 16.6. do 24. ure.

Vsako leto je isto. Mislim, da se drugo leto sploh ne bom spustil v kakršnokoli organizacijo.

LPI
Uporabniški avatar
izi
Moderator
Moderator

Konec sezone

OdgovorNapisal/-a izi » 20 jun 2005, 21:48

Tako zadnje dejanje te sezone je za nami. Borza je propadla, in se v bodoče ne bom več obremenjeval z njo.

LPI
Uporabniški avatar
izi
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a renee » 21 jun 2005, 06:39

:wink:
Zadnjič spremenil renee, dne 03 dec 2007, 10:31, skupaj popravljeno 1 krat.
renee
Guru
Guru

Borza

OdgovorNapisal/-a izi » 21 jun 2005, 08:00

Renee,
za tebe je čisto razumljivo. Vesel sem, da si (sta) se udeležila izleta.

Jaz sem bil na borzi v Celovcu, septembra grem v Nürnberg na bavarsko borzo, pa bom marsikaj prinesel.

Na ta forum je bil poslan tudi tale post:
ste mogoče pomislili da je za te piknike premalo oglaševanja? rista predavanja ali karkoli že so so samo v LJ, zakaj se ne bi organizirali 1x v LJ in 1x v MB? jaz lahko garantiram za dodatne 3 ljudi, ki bi lahko prišli tako na predavanja kot tudi na piknike...

pa ga je avtor davidoff najbrž pobrisAL. Jaz ga kot moderator dobim po mejlu.

Meni se ne zdi, da je bilo premalo oglaševanja. Za piknik je bil poslan mejl vsaj trikrat na obe mejling listi in objavljen na tem forumu.

Poleh tega pa, zakaj naj bi jaz Gorenjc organiziral predavanja v Mariboru. Vsak mesec se pripeljem v Ljubljano na predavanje, še nekaj jih je zraven v avtomobilu.
Lahko bi se tudi Mariborčani kdaj zmenili in se zapeljali v Ljubljano, saj v Sloveniji lahko skoraj pljuneš iz enega na drug konec.

Jaz tudi reskiram iz se enkrat letno peljem v Nürnberg na nemško letno srečanje, pa se vozim tja prvi dan 6 ur, če imam srečo in ni zastojev in naslednji dan 6 ur dom, spet če imam srečo.

Zato Davidoff, nabaši tiste tri ljudi v avto, pa se pripeljete dobro uro daleč do Ljubljane. Ali pa organiziraj prostor za predavanje v MAriboru, in nekaj več kot 3 poslušalce, mi pa bomo pripeljali predavatelje.

To mi je ležalo na duši. Zadnje štiri vikende sem posvetil društvu, organiziral sem izlet, odhod na borzo v Celovec in na koncu še piknik. Volje mi počasi zmanjkuje, ker je odziv vsako leto slabši.

lpi
Uporabniški avatar
izi
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a pinkpanter » 21 jun 2005, 08:31

Živjo!

Da še jaz povem svoje...
Izija sva našla, dan je bil prelep, hladilnik je deloval in žar je tudi bil vroč. Najdla sva kar nekaj sogovornikov in pogovor se ni vrtel samo okrog kaktusov :wink: .
Presenetilo me je pa, kako malo ljudi s foruma se je odzvalo glede na to, kako ste vedno glasni. :evil: Očitno je tudi na tem forumu ravno tako, kot na vseh ostalih - kot pregovor pravi "pes ki laja ne grize" in očitno res ne. Človek je kar razočaran, ko vidi ponavljajočo zgodbo na vseh forumih. Vsi bi imeli piknike, srečanja, borze, ko se pa končno organizirajo ni nikjer nobenega. Pa tako sem se veselila videti nekatere ljudi.
Mogoče bi se lahko zavedali, da piknik ni samo družabno srečanje ampak tudi izraz podpore. Izraz podpore društvu, članom in seveda tudi predsedniku društva. Izi se je toliko potrudil, da je vse zrihtal (ko mu nebi bilo treba), nikogar pa ni bilo, ki bi ves trud spoštoval in se resnično pojavil.
Ok - razumem, da so ljudje tudi zadržani. In zavedam se, da nimam nobene pravice pridgat, ko pa na društvene sestanke ne hodim. Vendar imam za to tehten razlog - moj urnik, ki ga ne morem spremeniti. Piknik je pa bil na soboto (ne na nedeljo ko ima večina ljudi lastne plane), in poleg tega je to družabno srečanje, ki ima bolj sproščeno ozračje. Po mojem menjenju je to srečanje, na katerega član MORA priti, če je le mogoče - saj nihče ne grize (preverjeno :wink: ).
Mislim, da je vse glasne lahko sram - toliko hrupa zganjate, ko vas pa človek rabi ni nikjer nobenega. Toliko o podpori in resnih načrtih...

Pa ne zamerte - človek se mora vsake toliko spucat. In tokrat sem bila na vrsti jaz.
Se vidimo na naslednjem pikniku - če bo, mogoče pa še prej na kakšnem srečanju (se bom potrudila včasih malce urnik zamešat).

Lep pozdravček! :D
pinkpanter
Guru
Guru

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Kaktusi in sukulente

• Sorodne teme
    Odgovori
    Ogledi
    Zadnji prispevek

Kdo je prisoten