Ojla,
sem že hotla zatavšat, pa enostavno ne morem
Preživela (seveda komaj
) sem enega od svojih lepših vikendov
.
V soboto mi mevli v riti niso dal mira, pa sva z Manco obiskali Darkotovo zbirko (ki je full zanimiva, beri ni da nima). Čeprav sva bili precej časovno omejeni (al pa tud drgač), sem od šnelkursa odnesla polno glavo podatkov (pa tud polno vrečko samih dobrot). Darko še enkrat HVALA!!!!
No v nedeljo pa je tandem MK (Manca & Klavdija) prvo obiskal Mareta, ki ima (poleg čudovite spalnice) na balkonu full dobro zbirko samih cukrov. Skoraj nima "običajnih" zadev, ima pa veliko okusnih posebnosti (skalnjaček v stari skledi, avstralske sejančke, kuščarje in žabice...) med njimi tudi razne "posebne" pikače in sočnice, ki jih ne vidiš ravno vsak dan.
Skupaj smo odšli še do Jureta, ki pa ima mali raj na svojem vrtu. Obdelali smo nego ribnika, pa vzgojo mesojedk, pa (
Jure, pozabila sem te še fehtat za uni dve Pasionki, prosssimmmm)...
Jasno je njegov rastlinjak poln samih
posebnežev (ki seveda večina ni za začetnike, ja Jure vem
), med njimi je največji Grusoni, ki bi z lahkoto bil taščin sedež, sploh če ima tašča večjo rit. Ima cel kup kaktusov, ki jih jest imenujem Tega-bi-jest-tud-mela, pa ene drgačne Euphorbije, pa full Ferokaktusov, pa en cel kup cvetočih... Jasno sem tudi Juretu spila nekaj živcev (ob tej priliki se opravičujem vsem
, ja pa jade) in komaj odnesla do avta.
Skratka mela sem se fajn, veliko podatkov sem odnesla (upam, da bom tud kej obdržala v glavi) dobila kar lepo število cukrov, ki pa nimajo čisto nič domotožja.
HVALA VSEM za tako lep vikend (upam, da še kdaj!)!