Čao,
še moja izpoved: kaktusi (sedaj vem, da je pol od tega sočnic, pa tudi živi kamenčki) so mi bili vedno zelo všeč in vedno je bil v moji zeleni zbirki tudi kakšen "špikec". No, potem sem pa letos poleti malo surfala po netu in odkrila eno malo morje intrenetnih povezav do vzgojiteljev, ljubiteljev, zbiralcev.... in dobesedno čez noč me je zadelo. Pa sem si nabavila zemljo, pesek, lončke, priročnik... in presadila vse stare kaktuse, v prepričanju, da leto za njih pravilno poskrbim in mi bodo drugo leto cveteli. No, pa asem si še dokupila nekaj primerkov, sedaj, po dveh mesecih jih je že dobrih trideset. nekja je tistih "ta pravih" od pravih vzgojiteljev, več je revčkov iz trgovskih centrov, ki sem jih vzela v azil. In še jih bom!
Trenutno je moj problem v tem, da doma moje odvisnosti ne sprejmejo in kljub temu, da živim v hiši, nekako ne morem najti primernega prostora, kjer bodo prezimili.
Nasploh sem ljubiteljiuca rož, rastlinja - najljubši so seveda kaktusi, pa tudi palme. odvisnosti sem se zavedala, ko sem en teden dobesedno vsak prost trenutek visela za računalnikom in iskala imena mojim špikcom.
Aja, pa to sem pozabila: zbiram pogum, da se včlanim v društvo in grem na kako srečanje.