Torej: v par vrsticah vas bom matrala s samogovorom o sebi - krivite pa lahko Izija - njegov post je kriv za tole...
Moje ime je drugače Mojca, pinkpanter pa zato, ker rada gledam risanke - še vedno. V bistvu sem pravi majčken otročiček.
Rojena v Kopru, do 18 leta živela redno v Lokavcu pri Ajdovčini, šla študirat v Ljubljano - kjer se je moje bivanje zavleklo, saj sem zamenjala smer na faksu (ki ga še vedno nisem končala) in si dobila službo (kjer še vedno delam). Moja služba je tudi - vsaj posredno kriva - da sem sedaj v Kranju. Kajti zaradi službe sem v klepetalnici spoznala tipa, ki sliši na ime Sašo, Saši, Medi, Lubi ... khm, khm
in se preselila k njemu.
Torej stanujem v Kranju - že skoraj dve leti - kamor sem tudi preselila mojo zbirko pikačev.
Začela sem jih zbirati zaradi sestrične - okužila me je. Čeprav je ona pozneje nehala, sem takrat večino bebic dobila od nje in jih cortkala.
Kasneje sem še kakšnega pobrala tu pa tam - večinoma po vasi od prijaznih sosed in starih ženic. Šele s prihodom v Ljubljano, sem odkrila, da so majhni kaktusi zelo poceni - za drobiž in da imam z njimi največje veselje - ker jih lahko gledam kako odrastejo
. Potem sem nekega dne odkrila tale forum - ostalo pa že veste.
V glavnem je Izi kriv, da sem član društva, kriv je pa tudi za to, da mojega prijatelja, ki občasno hodi v J Afriko na delo, nonstop fehtam za kakšen nov kaktus. Vedno znova mu naročam kakšno Stapeljevko, dobivam pa same čudne rastline, ki jim ne vem imena...
Zahvaljujem se vsem vam ker:
- sem začela poimenovati moje kaktuse
- ponavadi odgovarjate na moja (tudi malce butasta) vprašanja
- sem povečala mojo zbirko kakšne 4x
- se vedno nekaj novega naučim
- me zbiranje ni še minilo - nasprotno povečalo se je
- ste okužili tudi mojega Medija
- bom zaradi tega dobila skalnjak in ribnik
- bom zaradi tega dobila sobo za prezimovanje pikačev
Ok - to je to - drugo boste morali zvedeti ko se srečamo...
Še tako sem napisala cel roman...