Moderatorji: dusanh, izi, Moderatorji
pisk je napisal/-a:No ,pa da še jaz pridam svoje podatke.Star 52,lih kaktoholik nism ,ŠE,nič se pa ne ve ,ker kr neki nabavlam pa nabavlam,tko da jih je vsak dan več.Ogledal sem si vrt kaktusov v seči,fantastično.Sem moral hit it ,če ne bi mi denarja zmankal.Predelal sem kar nekaj tem tu gori,imam pa eno uprašanje ,na katerega odgovor nism naletel na forumu.Imam balkon ki je cel dan na soncu in se na njega ne upam postavit kaktusov ,da mi jih ne zasmodi,zato jih imam na notranji strani okna.Je to ok ,ali jih lahko brez škode postavim ven ,oz. dam kako prozorno krpo čez???
Lep pozdrav ,pisk.
ANGELIKA je napisal/-a:Pozdravljeni,tudi sama zbiram kaktuse in preseneča me da ne najdem nobenega prekmurca.Doma imam kar 200 kaktusov-različnih seveda.Najbolj pa me mučijo zdaj čez zimo te bele uši na njih.Kupila sem tudi neko pršilo v kaliji ki pa ni pomagalo kaj dosti,čeprav sem za pol litra odštela 10eu.Vendar pa sem vseeno uničila uši na njih,pa veste s čim???Starejši vrtnar mi je povedal,da razredčen domači šnops pomaga-in res je.upam da tudi od vas kateri ve za kako domače škropivo.hvala in lepo se imejte-lepo skrbite za svoje kaktse
Vrni se na Kaktusi in sukulente
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov