SKUNA

Diskusija o enoletnicah.
Aster, Exacum, Gerbera, Impatiens, Pelargonium, Abutilon, ...

Moderatorji: dusanh, tomi, Moderatorji

Peyotl

OdgovorNapisal/-a izi » 13 avg 2005, 20:20

Renee živjo,
drugo leto še mal na mene pomisl. Mojga sem preveč oskubil, pa se ni obrastel. Drugič moram odrezat res samo vrh. Za mene zadošča, ko pa hočjo probat še drugi, ga pa hitro zmanka.

LPI
Uporabniški avatar
izi
Moderator
Moderator

Kraj: Lesce

OdgovorNapisal/-a Klavdija » 13 avg 2005, 23:11

Ojla,

sem opazila, da je administrator mal popucal tole temo, pa sedaj nima ne glave ne repa...a ni škoda :roll:
Sem se kar namučla skup spravit tako zakompliciran recept za vzgojo, zdej pa vsi morebitni naključni uporabniki ne bodo vedel za katero rastlino naj ga sploh uporabljajo :cry:
Admin se ti ne zdi, da si malo premalo premislil, večji efekt bi bil po mojem, če se nebi vmešaval :wink:

PS:pa tako sem se že veselila vsaj nekaj malega sprememb v prodaji drog na črnem trgu :roll:
LP Klavdija
Klavdija
Guru
Guru

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a izu » 13 avg 2005, 23:16

Ampak to je pa res zanimivo.Ste se kar zaklepetali.Se še jaz pridružim.Letos sem nasadil za Savo okoli 40 sadik skune ki jo bom kmalu obral in če ma kdo željo dat pomoč nej reče in bomo skupaj opravili.Na konc častim par đolic pa še kej tazga.Je pa fuul zakompliciran gojit tak da kupujte od mene vam bo laži!!
" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
izu
Moderator
Moderator

Kraj: Zaboršt

OdgovorNapisal/-a Klavdija » 13 avg 2005, 23:20

Ojla Izu,

upam, da si dal vsako sadiko v svoj 8cm lonček, če nisi in si jih dal v večje lonce ti bo delala samo v korenine-halo :roll:

In če si jo posadil direkt v zemljo, kako jo boš namakal in se držal recepta...bejž presajat hitr, preden ti vse propade :roll:

PS:pri nas pa vse sprot gre, sej veš žuri pa to...tako da najbrž ne bo nič za prodajat, če mi bo pa kaj ostalo mi pa lahko kako telefonsko in naslov pustite na privat, pa vas bom kontaktirala
LP Klavdija
Klavdija
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a izu » 14 avg 2005, 07:51

sm kr tm v prod dal da skoz fajn namaka!!Dons si bom enga zvil da vidm če je prava :)

Vi pa uživite se vidmo čez 14 dni ker gem ča :)
izu
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a Klavdija » 14 avg 2005, 10:48

Ojla Izu,

ah, vidš za ta način sajenja pa nisem vedela. :oops:

Uživi teh 14 dni :wink:
LP Klavdija
Klavdija
Guru
Guru

Nasad

OdgovorNapisal/-a izi » 14 avg 2005, 11:23

Kje maš ta nasad, da ti ga pazim teh 14 dni.

LPI
Uporabniški avatar
izi
Moderator
Moderator

Kraj: Lesce

OdgovorNapisal/-a izu » 14 avg 2005, 11:38

A mi bi ga res??Sam morjo vsaj stebla ostat da veš!Ja tuki k prideš k men ne,je ena cesta,pa greš po tej cesti naravnost pol pa levo k je križišče po pa pridš do gozdne poti pa greš še po tej gozdni pot pa se zavije desno pol pa morš jit po fuul zaraščeni poti in boš vidlu table kot: Pozor minsko polj!!! Private Property!! Objekt varuje krdelo lačnih psov!! in podbno,tm greš samo notr in boš opazil nasad

plačilo je po dogovoru :)

P.S. boš vdel da je kr dost sadik :)
izu
Moderator
Moderator

OdgovorNapisal/-a Klavdija » 14 avg 2005, 11:44

Ojla,

a vidte kolk smo tle sami fajn ljudje, full si radi pomagamo. Bravo Izi in Izu, če bom pa jest kdaj koga rabla za mirkanje sadik upam, da se bo tud kdo našel :roll:

PS: Izi, če ti kak dan ne bo zneslo te lahko zamenjam :wink:
LP Klavdija
Klavdija
Guru
Guru

Skuna

OdgovorNapisal/-a muha » 14 avg 2005, 14:17

A to je potlej! Sem tam nekje okrog Save nabirala praprot za našega Murčita, za ležat gor. Ja, je bla nekam čudna, pa sem mislila, da je to od vode. No zdej pa že par dni ne je, okol nori, čukast gleda in svoj rep lovi. Še lajat je pozabu.

A bi bla tista že poležana trava še kej uporabna, kaj mislite?

Lp

P.S. Izu, oprosti za tistih nekaj sadik, sej jih maš še dost.
muha
Guru
Guru

Kraj: Medvode-okolica

OdgovorNapisal/-a burbonka » 14 avg 2005, 18:21

No, tole je pa že bolš, pogovor med fajn ljudmi. Sam, da se ne boste kaj zmerjali in prepirali okrog sadik. :lol:

Klavdija, tvoj recept za vzgojo rastlin pa uf, deluje!!!!!
Tako zalivam kaktuse in rastejo kot nori, sam, da je tri dni namakanja v ajmarju postalo že premalo, pa podaljšam še za kak dan. Se neverjetno debelijo, cvetijo, noro. :wink:
burbonka
Poznavalec
Poznavalec

OdgovorNapisal/-a Klavdija » 14 avg 2005, 19:23

Ojla burbonka,

no za kaktuse imam jest čist drug sistem (veš, če jih boš preveč zalivala ti lohk tud počjo), sam za ta recept vem da na "travci" deluje-za ostalo ne odgovarjam (da nebo potem kdo stokal, da mu je Fikus pogledal čez streho :wink: ).

A viš Muha, zdej si se pa izdala :lol: bo Izu fejst jezen, okrivl bo pa Izi-ja :roll:
LP Klavdija
Klavdija
Guru
Guru

OdgovorNapisal/-a Klavdija » 17 avg 2005, 12:19

Ojla,

no Izi kako ti gre čuvanje Izujevega nasada?

Kako se vam kaj obnašajo sadike? Bo kaka povratna informacija (Zoltan)?
LP Klavdija
Klavdija
Guru
Guru

nima pojma

OdgovorNapisal/-a WaW » 29 avg 2006, 14:56

Renee ti očitno nisi nikoli kadil travce in nimaš pojma o čem pišeš. Pišeš o travi kot da je heroin. droga ovo ono. poglej narkomane kaki hodijo okol in poglej folk ki ga poha. narkiči so lopovi, brez zob, brez vsega, zapohanci to so pa večino študenti in dijaki ki jim kar dobro gre v šoli in življenju nasplošno. Tudi oni ga pridno "vrtnarijo". se pa strinjam da folk pretirava na tem forumu kot recimo zdaj jaz. jebat ga
aua
WaW
Uporabnik
Uporabnik

Kraj: ertesr

Prejšnja

Vrni se na Enoletnice

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov