Meni se močno dopade ta sladki krompir. Že lani me je fejst mikalo, letos pa še bolj
. Imam zahodni balkon (sonce posije nanj šele po 1 uri in žge do konca). Miljon zvončki so se lani dobesedno smejali na tem balkonu. Zanima me kakšna bi kaj bila kombinacija zvončkov in sladkega krompirja. Edino verjetno bi morala sladki krompir sadit v ločeno korito, ne? Ali bi prenesel toliko gnojenja poleg zvončkov? Glede na to, da sem morala zvončke precej gnojit in jih še z železom dodatno zalivat.
In še nekaj opazila sem (pri sebi in tudi na eni od teh slik), da so rdeči miljon zvončki krajši od rumenih. Kateri so še npr. krajši in kateri daljši.
Sama bi npr. zasadila tako, da bi dala najprej ozko korito s sladkim krompirjem, potem rumene, rdeče in rumene zvončke, potem spet sladki krompir, zdaj pa ne vem al bi zopet dala enaki razpored barve zvončkov ali kakšen drugačen. Se mi pa dopadejo rumeni in rdeči skupaj - ne samo zaradi barve, ampak tudi ker so rumeni daljši in bolj odspodaj, rdeči pa bolj odzgoraj.
Torej kaj mi predlagate.
Rada imam rože in živali...