Hojla Bucarka,jaz sploh ne bi narocila bucnega semena(ker nisem ravno fan buc razen dolocenih sort,ki jih gojimo vsako leto),jaz bi rada narocila druge stvari(ene 4 posebne sorte zelenjave in mesane kaktuse),tako,da bi bilo treba najti zanesljivega evropskega ponudnika,ki ponuja vse sorte stvari(tudi veliko buc)..
Je pa kriz s placilom,jaz nimam kreditne kartice se,money order(tj,postna nakaznica) pa gre lahko samo za dolocene drzave,recimo za Anglijo ne..
(zato sama ne morem narociti,razen,ce bi kje vzeli denarno nakazilo)
Ce bi se nas dobilo vec skupaj,bi lahko vsi narocili,potem pa si delimo postne stroske(pa lahko tudi semena,ce so zavitki preveliki)..
Ce se naroca iz zunaj EU,pride se carina..
Ena zanimiva angleska stran(imajo podruznico tudi v Kanadi),ki ima tudi dosti buč,je tale:
www.eseeds.com ,vendar vzamejo samo kartice in money order,ko sem jim mailala,ce bi vzeli denarno nakazilo,mi pa sploh niso odgovorili
..
Ponujajo seme raznih proizvajalcev,ne le od enega in pogosto lahko tudi pri istih sortah izbiras vec proizvajalcev semena.
(cene si lahko nastavis v vec valutah-za primerjavo,postnina je pa enotna za vsako narocilo)