Napisal/-a HellHavoc » 23 mar 2007, 10:54
iz ene skrajnosti v drugo...
problem je v tem, da dons mularija misl, de je ql če so zadet, zdi se jim kul da sedijo sredi parka in žlokajo poceni vino, zdi se jim fajn prižgati kakšno smotko, zdi se jim fajn v stanju "blaženosti" zganjati vandalizem, pisati grafite na uradne ustnove. mislijo da s tem širijo svobodo in svojo mentaliterto. vse kar širijo pa je dejansko njihova retardiranost. žal mi je zaradi izraza, a tako je. tako brzobrazne mladine kot je danes je šeni bilo. vem kaj mislite sedaj > zihr en stari k je med vojno švabe pregajnu tlele hoče nam pamet solit. ne, star sem bogig 19 pomladi in naj vam povem, da se zgražan mad 90% sovrstnikov. obrača se mi želodec. nobenega spoštovanja, nobene kulture. vse je naše, mi smo svobodni. KU**C! (še enkrat se opravičujem za sočen izraz). vi ste navadni hedonisti, ne pa svobodni. sužnji užitkov in drog. daleč od svobode.
se mi meša? lahko tudi. vsi smo krvavi pod kožo. tudi jaz kdaj spijem kakšno kapljico rujnega preveč, skadim kakšen čik > a vse v mejah normale in kulture. vino > seveda, glažek traminca v družbi prijateljev pa morda kakšen cigaret. brez problema. a kaj ko nekateri tega ne razumejo. dajmo se zadet > jst tolk nucam eno đolo zdle > stari maš staf? dejte no. povejte mi iskreno > kdo med vami kadi travo zato, ker preprečuje astmo? kdo med vami jo kadi zaradi zdravilnih učinkov? to so le izgovori da bi izpadli lepše. v resnici pa ste že tako globoko, da razmišljate kje boste jutri dobili za novo rundo.
in potem ste glasni. dajte nam legalizacijo, dajte nam svobodo. kdo naj vam jo da, če si jo sami kradete? koliko jointov ste si kupili iz lastnega denarja? iz tistega ki za katerega ste dejansko delali? in koliko denarja so vam dali starši, nevedoč da sine kupuje marihuano? ste zračunali? ne bom komentiral, ker veste kam ciljam.
vsi ste veliki družboslovci. no, osebno se družboslovca ne pritaknem niti s palico. zame so glasni izmečki. veliko hrupa nič dela. vsi govorijo in razpregajo, kako današnji svet omejuje svobodo, kako se družba podira. pišejo raziskave, objavljajo analize. vse črno na belem, a nikjer ničesar narejenega. hujši ste kot naši politiki. še hujši pa so tisti, ki navijajo za "svoje" politike. ali ni vseeno kdo je na vrhu? samo da so ljudje zadovoljni. ampak sedaj že zahajam s teme (no, sej je vse skupi, kar sem napisal en velik šmoren). ampak tole sem mogel spraviti s sebe.
bottom line: tist 1% kadilcev marihuane, ki jo dejansko kadi zaradi zdravilnih učinkov je zasenčenih s strani pokvarjene mladine, ki hedonistično izkorišča njene narkotične učinke. ti so najbolj glasni: "poglejte, kako je zdrava, dajte nam jo legalizirat!". pa jade...
Zadnjič spremenil
HellHavoc, dne 23 mar 2007, 11:11, skupaj popravljeno 1 krat.