Živjo!
Se zavedam da je zadnja objava v tej temi stara kot zemlja, vendar imam enak problem kot moja predhodnica. Kalo imam 8 mesecev, zalivala sem jo, ko je bila zemlja suha, vendar sem jo takrat namočila, popila je toliko vode kot je rabila, nato pa sem jo dala nazaj na takšno polsončno lego... no, čez nekaj časa se je posušil prvi cvetek... nato drugi... tretji, pred kakšnim tednom pa sem odstranila še zadnjega - posušenega...

zdaj opažam, da tudi listi začenjajo rumeneti in proti koncu so nekateri že suhi, tam pa tam se kateri čisto posuši, zanima pa me, kaj naj sedaj naredim. jo pustim, porežem, presadim, dam iz lončka (kam potem z njo) or what?? namreč vsem nam je v veliko zadovoljstvo to, da vidiš da je rožica spet naredila kakšen nov listek, popek ali kaj podobnega, vendar pri moji kali to ni videti...
Prosim, če bi kdorkoli vedel kaj in kako, da mi pomaga.
(sem prebrala v neki drugi temi, da je treba gomolj dati na gredo, pustiti, gnojiti, zalivati, nato skopati in pa spet posaditi... ali se mora to delati tudi s temi kalami ki so v prvi meri kot sobne rastline?)
oh ja, prosim, pomagajte mi jo rešiti
Hvala!! lp