Med cvetoče rastline uvrščamo rastline, ki v naše prostore prinašajo svežino, raznobarvnost, poživitev...
Anemone, Anthurium, Azelea, Begonia, Camellia, Clivia, Plumeria, Tacca, ...
Moderatorji: dusanh, Moderatorji
Napisal/-a deki » 24 okt 2006, 22:22
Zanima me namrec,glede gnojenja in zalivanja,vse kar vem je,kdaj se na tajskem zacnejo dezevni dnevi pa kdaj odnehajo,(sem jih prinesel iz tajske)sam mislim da je razlika ce so v zaprtem prostoru,??(Zacenjajo spet cvetet,sem vceraj opazil:-)pa imam se en problem:namrec na listih se odspodaj delajo majhne crne pike,zaradi katerih pol tudi listi odpadejo,teh pik pa se ne da odstranit
Kaj naj naredim??????
hvala vsem za pomoc!!!
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
-
deki
- Uporabnik
-
Napisal/-a felidae » 25 okt 2006, 09:37
Ce se ne motim je tole Adenium, kateri tocno ne vem ker je premajhna slika. Nasplosno se zaliva zelo malo (jaz zalivam Adenium obesum na 2 tedna drugace listi odpadajo), mora biti na zelo svetlem mestu, na direktno sonce privajaj pocasi. Malo poisci kateri Adenium imas pa bos na googlu zlahka nasel navodila.
Lp, Mateja
-
felidae
- Guru
-
- Kraj: Ljubljana
Napisal/-a deki » 25 okt 2006, 12:32
felidae je napisal/-a:Ce se ne motim je tole Adenium, kateri tocno ne vem ker je premajhna slika. Nasplosno se zaliva zelo malo (jaz zalivam Adenium obesum na 2 tedna drugace listi odpadajo), mora biti na zelo svetlem mestu, na direktno sonce privajaj pocasi. Malo poisci kateri Adenium imas pa bos na googlu zlahka nasel navodila.
Lp, Mateja
Hvala veliko,bom poiskal na int.Lep dan se naprej-Dejan
-
deki
- Uporabnik
-
Vrni se na Cvetoče sobne rastline
Kdo je prisoten
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov