Napisal/-a misa » 05 nov 2003, 09:53
Pozdravljeni!
Zadnjih nekaj dni imam onemogocen dostop do neta, zato se nisem nic oglasila.
Pred nekaj tedni, morda mesec, dva nazaj, mi je BoGo poslal zasebno sporocilo, da bi me predlagal za moderatorja, pa sem mu odgovorila priblizno takole: Moderatorstvo vsekakor odklanjam, res, da sem iz hortikulturne stroke in da sem se veliko izpopolnjevala tudi v tujini in upam si trditi, da je moje znanje nekaj nad povprecnim vrtickarjem, toda kup obveznosti, ki jih imam in posledicno pomanjkanje casa me odvraca od tega, da bi prevzela tako resno nalogo, ki zahteva obilje prostega casa. Poste pisem iz srca, saj je to moj poklic, moj hobi in moje veselje. Zelo vesela sem, ce lahko nekomu pomagam, da prezivi se eno zivo bitje - rastlina. Gospa de Belder mi je nekoc dejala: vrtnar je najbogatejsi clovek na svetu, vedno ima toliko, da lahko nekaj da, pa cetudi le potaknjenec, nasvet, ali drobno seme iz katerega lahko zraste mogocno drevo.
Glasila mi je Izi ze podaril in vesela sem jih bila, morda bi jih bil vesel tudi nekdo, ki bi jih dobil, zato bi rada povedala, da v primeru, da me dolocite za nagrajenca, podarjam glasila nekomu, ki mu bodo v veselje. Na tem mestu se vam tudi zahvaljujem za vse glasove, ki ste mi jih namenili v glasovanju.
Zaradi menjave geografske lokacije bom imela nekaj casa "Internetni mrk", upam, da se bom lahko kmalu vrnila, kajti z veseljem podarim nasvet.
Lepo vas pozdravljam!